Lauttasaari Movement Clubin avoin pienryhmä tarjoaa poikkeuksellisen joustavan ja monipuolisen tavan treenata pienryhmässä. Verrattuna perinteisiin pienryhmätreeneihin, jotka sitovat osallistujat tiettyyn päivään ja aikaan, avoimen pienryhmän konsepti mahdollistaa suuremman vapauden ja räätälöinnin omaan elämänrytmiin.

Valitse treenit oman aikataulusi mukaan

Avoin pienryhmä ei rajoitu vain yhteen tiettyyn päivään tai kellonaikaan viikossa. Joka viikko voit valita ryhmän viikko-ohjelmasta itsellesi sopivimmat treeniajat, ja treenikorttisi avulla osallistut juuri niin monelle tunnille kuin haluat. Jos kiireiset viikot vievät aikaa treeneiltä, voit osallistua vähemmän, ja taas rauhallisempina aikoina voit lisätä harjoituskertoja. Tämä tekee treenaamisesta joustavampaa ja paremmin omaan arkeen sopivaa.

Monipuoliset treenit – sinä päätät, mikä sopii sinulle

Avoimen pienryhmän kautta saat käyttöösi monipuolisen treenitarjonnan. Voit valita eri tuntien välillä sen mukaan, mitä haluat juuri sillä viikolla kehittää:

  • Bootcamp-tunnit tarjoavat intensiivistä toiminnallista harjoittelua vapailla painoilla, joka kehittää voimaa, kestävyyttä ja yleistä kuntoa.
  • Movement-tunnit keskittyvät kehonpainoharjoitteluun, joka kehittää kehonhallintaa, liikkuvuutta ja kokonaisvaltaista voimaa.
  • Mobility-tunnit parantavat liikkuvuutta ja vahvistavat tukilihaksia, yhdistäen venyttelyn dynaamisiin liikkeisiin.
  • Pilates puolestaan vahvistaa erityisesti keskivartalon lihaksia ja parantaa kehon tasapainoa ja hallintaa.
  • Yin-jooga tarjoaa mahdollisuuden rauhoittua, rentoutua ja tasapainottaa kehoa ja mieltä, mikä täydentää täydellisesti intensiivisempää treeniä.

Jokainen viikko voi näyttää erilaiselta, ja valinnan vapaus tarkoittaa, että treenisi pysyvät mielenkiintoisina ja motivoivina.

Yhteisöllisyyttä ja yksilöllistä valmennusta

Lauttasaari Movement Clubin pienryhmätreenit eivät ole vain tehokas tapa parantaa kuntoa, vaan myös loistava mahdollisuus kokea ryhmän tuki ja yhteisöllisyys. Treenatessasi muiden kanssa voit kokea ryhmähenkeä, jossa jokainen kannustaa toisiaan ja jakaa onnistumisen tunteita. Tämä luo motivoivan ja inspiroivan ilmapiirin, jossa saavutuksia tehdään yhdessä.

Samalla pienryhmävalmennus takaa, että saat yksilöllistä huomiota valmentajalta. Vaikka treenaat yhdessä muiden kanssa, valmentaja keskittyy juuri sinun tarpeisiisi ja tavoitteisiisi. Harjoitukset voidaan sovittaa sinun lähtötasoosi, ja saat jatkuvaa ohjausta ja palautetta, joka tukee kehitystäsi. Näin pääset etenemään kohti omia tavoitteitasi turvallisesti ja tehokkaasti.

Tule kokeilemaan ilmaiseksi!

Jos haluat kokea Lauttasaari Movement Clubin avoimen pienryhmän edut itse, voit varata ilmaisen kokeilukerran. Tämä on täydellinen tilaisuus tulla kokeilemaan jotain uutta ja löytää itsellesi sopivin tapa treenata pienryhmässä. Lähetä meille viesti, niin varataan sinulle aika!

Lauttasaari Movement Clubin avoin pienryhmä tarjoaa joustavan, monipuolisen ja motivoivan tavan pitää itsesi kunnossa, oli tavoitteesi mikä tahansa. Tule ja liity mukaan!


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *