Monipuolista harjoittelua pienryhmässä oman valmentajan kanssa

Lauttasaari Movement Clubin avoin treeniryhmä tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia tunteja, jotka sopivat kaiken tasoisille kuntoilijoille – olit sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari.

Pienryhmässä treenaaminen avaa oven ainutlaatuiseen kokemukseen, jossa yhdistyy harjoittelun ilo ja yhteisön tuki. Treenaat yhdessä muiden kanssa, mikä tekee liikunnasta sosiaalista ja motivoivaa. Valmentajan henkilökohtainen ohjaus ja ryhmän kannustus auttavat sinua saavuttamaan omat tavoitteesi.

Voit valita erilaisista tunneista sen, mikä parhaiten vastaa tarpeitasi: intensiiviset toiminnalliset harjoitukset vapailla painoilla Bootcamp-tunneilla tai kehon voiman ja liikkuvuuden kehittäminen Movement-tunneilla kehonpainoharjoittelun avulla. Pilates-tunnit keskittyvät keskivartalon lihasten vahvistamiseen, kun taas Yin-jooga auttaa rentoutumaan ja tasapainottamaan kehoa ja mieltä.

Tarjoamme myös erityistunteja, kuten äitiys– ja senioritunteja, jotka on suunniteltu erityisesti näille kohderyhmille.

Meidän ammattivalmentajamme varmistavat, että jokainen osallistuja saa turvallisen ja tehokkaan harjoituksen jokaisella tunnilla. Tule mukaan joukkoomme ja löydä uusi tapa nauttia liikunnasta sekä huolehtia itsestäsi!

Ilmoittaudu ja kokeile ilmaiseksi

Ilmoittautuminen avoimeen pienryhmään onnistuu helposti varauskalenterimme kautta. Voit valita itsellesi sopivimman ajan ja liittyä mukaan vain muutamalla klikkauksella. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tulla kokeilemaan avoimen pienryhmän treenejä ilmaiseksi, jotta voit itse kokea, kuinka monipuoliset ja tehokkaat treenimme ovat.

Hinnat

Hinta määräytyy viikottaisen treenimäärän mukaan seuraavasti:

  • Kerran viikossa 90€/kuukaudessa
  • Kaksi kertaa viikossa 160€/kuukaudessa
  • Kolme kertaa viikossa 200€/kuukaudessa
  • All in 220€/kuukaudessa
  • Kertamaksu 28€
  • 10x kortti 260€
  • Yksilövalmennus ja yksityiset pienryhmät – kysy lisää

Et tarvitse jäsenyyttä ja sitoudut treenaamaan vain kuukausi kerrallaan Voit myös joka viikko valita vapaasti mihin treeneihin osallistut.