Meillä treenaat aina ammattivalmentajan ohjauksessa. Meillä on joukko kokeneita valmentajia tarjoamassa avoimia ja yksityisiä pienryhmiä sekä yksilövalmennusta, jotka kaikki räätälöidään vastaamaan erilaisia tarpeita. Kysy valmentajien yksityisten pienryhmien ja yksilövalmennusten aikatauluja suoraan valmentajilta.

Sami Obele

OMISTAJA & PÄÄVALMENTAJA

Sami on fysiikkavalmentaja, personal trainer ja kahvakuulaohjaajakouluttaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus yksilö- ja pienryhmävalmennuksista. Hän keskittyy voiman, suorituskyvyn ja hyvinvoinnin optimointiin, tarjoten asiakkailleen räätälöityjä valmennusratkaisuja.

Kanerva Ahonala 

VALMENTAJA

Kanerva, Health Club Collectionin perustaja, on suosittu yksilö- ja pienryhmävalmentaja. Hänen yli 10 vuoden kokemuksensa fysiikka- ja ravintovalmennuksesta sekä uusi vahvuus psyykkisenä valmentajana takaavat asiakkailleen monipuolisen ja kokonaisvaltaisen tuen.

Suvi

VALMENTAJA

Suvi on iloinen, aurinkoinen ja inspiroiva valmentaja, jonka erikoisalaa ovat nopeat ja tehokkaat treenit. Hänen taitonsa kehonpainotreenien parissa takaavat monipuoliset harjoitukset vähin välinein.

Kira 

VALMENTAJA

Kira on lämminsydäminen ja aurinkoinen personal trainer, jolla on erityisosaamista äitiysliikunnan saralla. Pitkä kokemus ja syvä intohimo asiakkaidensa hyvinvoinnin edistämiseen tekevät hänestä arvostetun valmentajan.

Elsa

VALMENTAJA

Elsa on erikoistunut kuntonyrkkeilyyn, äitiysvalmennukseen, henkiseen valmennukseen, kehonpainotreeneihin ja voimaharjoitteluun. Elsa on empaattinen ja positiivinen valmentaja, joka auttaa asiakkaitaan saavuttamaan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.

Saara

JOOGAOPETTAJA

Saara korostaa liikkeen iloa, hengityksen rauhoittavaa vaikutusta ja syvän rentoutumisen tilaa joogan avulla. Hänen ohjauksessaan pääset kokemaan joogan monipuolisuuden kehossasi ja mielessäsi.

Heidi

JOOGA- & PILATESOPETTAJA

Heidi tarjoaa opetustaan joogan ja pilateksen parissa, tuoden rauhallisuutta ja tasapainoa harjoituksiin. Hänen tuntinsa ovat haastavia, mutta samalla palkitsevia, auttaen sinua saavuttamaan uuden tason kehonhallinnassa ja -tietoisuudessa.

Julia

YOGA TEACHER

Julia, a compassionate soul dedicated to guiding others to their true Hearts, has been teaching yoga since 2015. Driven by a profound curiosity about the human body, she intricately weaves somatics, elements, and creative flow into her classes and offerings.