Liikunta-alan ammattilaisille

Haluamme tarjota personal trainereille, valmentajille ja muille liikunta-alan ammattilaisille mahdollisuuden vetää omia ryhmiään kustannustehokkaasti, hyödyntäen klubimme edullista tilavuokraa ja laadukasta välineistöä. Me ymmärrämme, että personal trainereiden ja valmentajien menestys riippuu heidän kyvystään tarjota asiakkailleen korkealaatuista valmennusta joustavasti ja kustannustehokkaasti. Tästä syystä olemme luoneet ympäristön, joka tukee näitä tavoitteita.

Kustannustehokas tila

Meillä on selkeä ja kilpailukykyinen hinnoittelumalli, joka mahdollistaa personal trainereiden tuoda omia ryhmiään salillemme ilman suuria taloudellisia sitoumuksia. Tarjoamme joustavia vuokrasopimuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan yksittäisten valmentajien ja heidän ryhmiensä tarpeita, olipa kyse sitten yksittäisistä tunneista, säännöllisestä viikoittaisesta aikataulusta tai kokopäivän workshopeista. Tämä mahdollistaa valmentajien kasvattaa liiketoimintaansa ilman pelkoa suurista kiinteistä kuluista.

Laadukas välineistö

Salimme on varustettu laadukkaalla välineistöllä, joka on erityisesti suunniteltu toiminnalliseen harjoitteluun ja kehonpainoharjoitteluun. Meiltä löytyy kaikki tarvittava monipuolisen ja tehokkaan treenin toteuttamiseen – kahvakuulista ja vastuskuminauhoista leuanvetotankoihin ja voimistelurenkaisiin. Tämän lisäksi tilamme on suunniteltu monipuoliseen käyttöön, tarjoten runsaasti tilaa suurillekin ryhmille sekä mahdollisuuden räätälöidä tila vastaamaan erilaisia harjoittelutarpeita.

Miksi valita Lauttasaari Movement Club?

  • Sijainti: Erinomaisten kulkuyhteyksien päässä, mikä tekee salistamme helposti saavutettavan niin valmentajille kuin asiakkaillekin. Ilmainen 4h kadunvarsipysäköinti ja salin edessä maksullista parkkipaikkoja.
  • Joustavuus: Tarjoamme joustavia treeniaikoja, jotka mahdollistavat ryhmien vetämisen sinulle sopivina aikoina.
  • Yhteisö: Meillä saat mahdollisuuden liittyä osaksi kasvavaa liikunta- ja hyvinvointialan ammattilaisten yhteisöä, joka tukee ja inspiroi toisiaan.
  • Markkinointituki: Tarjoamme mahdollisuuden markkinoida tuntejasi ja palvelujasi verkostoissamme, mikä voi auttaa sinua kasvattamaan asiakaskuntaasi.

Lauttasaari kaupunginosana

Lauttasaaren alueella asustaa elämäntapansa tarkkaan valinneita yksilöitä, jotka arvostavat korkealaatuisia paikallisia palveluita ja viettävät aktiivista elämää. Täällä yhdistyvät luonnonläheisyys ja urbaani elämänmeno, mikä luo ihanteelliset puitteet niille, jotka haluavat ylläpitää ja kehittää fyysistä kuntoaan omassa yhteisössään. Saaren asukkaat suosivat mielellään paikallisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita, tuoden samalla elinvoimaa ja yhteisöllisyyttä alueelle.

Lauttasaari Movement Club on ihanteellinen paikka personal trainereille, valmentajille ja muille liikunta-alan ammattilaisille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen korkealaatuista valmennusta tai koulutusta kustannustehokkaasti. Ota yhteyttä jo tänään, niin keskustellaan lisää siitä, miten voimme tukea sinua ja auttaa liiketoimintasi kasvussa.