Uutuus Lauttasaari Movement Clubilla: Sunnuntaiset Yin ja Vinyasa Flow -joogat Saaran ohjauksessa

Etsitkö uutta tapaa rentoutua ja vahvistaa kehoasi sunnuntaisin? Nyt sinulla on siihen tilaisuus, sillä Lauttasaari Movement Clubilla järjestetään upea kahden tunnin joogakokemus, joka yhdistää dynaamisen Vinyasa Flow’n ja syvärentouttavan Yin-joogan. Tunneilla opastaa joogaopettajamme Saara, joka johdattaa sinut matkalle kehosi ja mielesi tasapainoon.

Vinyasa Flow: Virtaava voima ja notkeus

Ensimmäinen tunti on Vinyasa Flow -joogaa. Tämä dynaaminen harjoitus vie sinut liikkeeseen hengityksen tahdissa. Saaran ohjauksessa luomme yhteyden kehoon ja hengitykseen monipuolisten liikesarjojen avulla. Vinyasa Flow -jooga kehittää notkeutta, tasapainoa, voimaa ja kestävyyttä. Vaikka tunnin liikkeet voivat olla dynaamisia ja fyysisesti haastavia, Saara tarjoaa aina vaihtoehtoja kaikille tasolle sopivaksi harjoitukseksi.

Yin-jooga: Syvällinen rentoutuminen ja tasapaino

Toisen tunnin alkaessa siirrymme Yin-joogan pariin. Tämä hitaampi ja syvärentouttavampi harjoitus tarjoaa vastapainoa kiireiselle arjelle ja koville treeneille. Saaran johdolla tutustumme Yin-joogan maailmaan, jossa pysähdymme, hengitämme ja annamme kehomme avautua syvemmälle. Yin-joogan avulla pääsemme syvälle kudoksiin, mikä auttaa lievittämään stressiä, lisäämään joustavuutta ja parantamaan nivelten liikkuvuutta.

Osallistu Joko yhdelle tai molemmille tunneille

Voit osallistua joko yhdelle tai molemmille tunneille, joten voit valita juuri sen kokonaisuuden, joka sopii parhaiten sinulle. Liity mukaan sunnuntaisiin joogahetkiin Lauttasaari Movement Clubilla ja anna itsellesi lahja kehollesi ja mielellesi. Näiden tuntien yhdistelmä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea dynaamisuuden ja rauhan tasapaino – juuri niin kuin tarvitset. Molemmat tunnit tarjolla myös online-versiona.

Lisätietoa:

Vinyasa Flow -jooga: Dynaaminen harjoitus, jossa kehitetään notkeutta, tasapainoa, voimaa ja kestävyyttä. Kaikkiin liikkeisiin tarjotaan vaihtoehtoja eri taitotasoille.

Yin-jooga: Rauhallinen harjoitus, jossa pysähdytään pidemmäksi aikaa asanoihin, jotta keho voi avautua syvemmälle. Auttaa lievittämään stressiä ja lisäämään joustavuutta.


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *