Movement-harjoittelu on kokonaisvaltainen harjoitusmuoto, joka pyrkii kehittämään kehoa monipuolisesti. Tämä harjoitusmuoto yhdistelee voimaa ja liikkuvuutta, tarjoten samalla mahdollisuuden kehittää ketteryyttä ja liiketaitoja. Sen tavoitteena on saada aikaan toimivampi ja liikkuvampi keho.

Tunnilla käytetään hyväksi koko kehon liikeratoja, mikä edistää voiman ja liikkuvuuden kehittymistä. Liikkeissä painotetaan kehon omalla painolla tapahtuvaa harjoittelua, ja tatamilla sekä voimistelurenkailla tehtävät liikkeet tuovat lisähaastetta ja monipuolisuutta harjoitteluun.

Harjoituksissa hyödynnetään myös erilaisia pariharjoituksia ja -pelejä, mikä lisää harjoittelun vuorovaikutteisuutta ja hauskuutta. Näissä harjoituksissa korostuu yhteistyö ja kommunikaatio, samalla kun keho saa monipuolista ärsykettä erilaisten liikkeiden ja liikeyhdistelmien avulla.

Movement-harjoittelu ei vain vahvista lihaksia, vaan se myös avaa liikeratoja ja parantaa kehon hallintaa eri tilanteissa. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka haluavat kehittää kehonsa toimintakykyä kokonaisvaltaisesti ja samalla pitää harjoittelun monipuolisena ja mielenkiintoisena.

Vaikka Movement-harjoittelussa voi olla vaativiakin liikkeitä, se sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille, sillä harjoitukset voidaan sovittaa osallistujan lähtötason mukaan. Olipa tavoitteena sitten liikkuvampi ja vahvempi keho tai vain hauska ja haastava treenihetki, Movement tarjoaa siihen mahdollisuuden.


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *