Haluatko viedä triathlon-suorituksesi uudelle tasolle? Lauttasaari Movement Club järjestää erityisesti triathlonisteille suunnatun fysiikkavalmennuspienryhmän, joka keskittyy voiman ja liikkuvuuden parantamiseen.

Mitä valmennus tarjoaa?

  • Ammattivalmennusta pienryhmässä:  Saat henkilökohtaisen valmentajan tuen ja treenikavereidesi kannustuksen.
  • Voimaharjoittelu: Paranna lihasvoimaa ja räjähtävyyttä, mikä on kriittistä pyöräily- ja juoksusuorituksissa.
  • Liikkuvuusharjoittelu: Kehitä kehon hallintaa, laajenna liikeratoja ja ehkäise loukkaantumisia.

Miksi triathlonisti tarvitsee voima- ja liikkuvuusharjoittelua?

Triathlon vaatii keholta monipuolista suorituskykyä. Voimaharjoittelu lisää lihasvoimaa, mikä parantaa suoritustehokkuutta erityisesti pyöräilyssä ja juoksussa. Liikkuvuusharjoittelu puolestaan parantaa kehonhallintaa ja ehkäisee vammoja, mikä mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan lajiharjoittelun ja kilpailusuorituksen.

Kurssin tiedot

  • Kesto: 10 viikkoa (3.10.2024 – 5.12.2024)
  • Aika: Torstaisin klo 17-18
  • Hinta: Early Bird 19.9.24 saakka 349€, tämän jälkeen 399€
  • Osallistujamäärä: 4-8 osallistujaa
  • Paikka: Lauttasaari Movement Club, Itälahdenkatu 20 A, 3. krs., Helsinki

Valmentaja Sami Obele

Sami Obele on kokenut fysiikkavalmentaja, joka on työskennellyt niin urheilijoiden kuin kuntoilijoidenkin kanssa. Hänen erikoisosaamisensa voima- ja liikkuvuusharjoittelussa auttaa kaiken tasoisia liikkujia kehittämään fyysistä suorituskykyään optimaaliselle tasolle. 10 viikon kurssilla edetään progressiivisesti, mikä tarkoittaa, että harjoitusten intensiteetti ja vaatimustaso kasvavat asteittain, jotta saavutetaan parhaat mahdolliset tulokset.

Kenelle kurssi soveltuu?

  • Aktiiviharrastajille: Triathlon, juoksu, pyöräily, uinti.
  • Kilpaurheilijoille tai tavoitteellisesti treenaaville: Heille, jotka haluavat optimoida suorituskykyään ja hyötyä lajikohtaisesta fysiikkavalmennuksesta triathlonin eri osa-alueilla.
  • Muille aktiiviliikkujille jotka haluavat lisää: Voimaa, nopeutta, kehonhallintaa, vammojen ehkäisyä.

Kurssi on suunnattu erityisesti kestävyysurheilijoille, kuten triathlonisteille, juoksijoille, pyöräilijöille ja uimareille, jotka haluavat maksimoida fyysisen suorituskykynsä ja ehkäistä rasitusvammoja. Harjoittelussa keskitytään koko kehon vahvistamiseen, mikä on olennaista urheilijoille, joiden on hallittava useita eri lajeja tehokkaasti ja kestävästi.

Kenelle kurssi ei sovellu?

  • Kuntoutusta vaativille: Jos sinulla on akuutti tai kuntoutusta vaativa vamma, tämä kurssi ei ole oikea valinta. Ennen intensiivistä harjoittelua, vamma tulee hoitaa huolellisesti ammattilaisen ohjauksessa.
  • Liikunnan aloittelijoille: Kurssi vaatii kohtuullista peruskuntoa ja aktiivista liikuntataustaa. Jos et ole vielä harrastanut säännöllisesti liikuntaa, suosittelemme ensin peruskuntoa kohottavia harjoitteita. Et kuitenkaan tarvitse aiempaa taustaa erityisesti voima- ja liikkuvuusharjoittelusta.
  • Heille, jotka eivät ole valmiita progressiiviseen harjoitteluun: Kurssi etenee asteittain haastavampiin harjoituksiin. Jos et ole valmis sitoutumaan säännölliseen ja tavoitteelliseen harjoitteluun, tämä kurssi ei ehkä sovellu sinulle.

Varmista paikkasi nyt! Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus treenata pienryhmässä kokeneen fysiikkavalmentajan johdolla ja saavuttaa seuraava taso triathlon-harjoittelussasi.

Paikkoja on rajoitetusti. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta! Varmista paikkasi ja kehitä suorituskykysi huippuunsa triathlon-harjoittelua tukevassa pienryhmässä.


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *