MamaBear -treenit ovat ainutlaatuinen tilaisuus äideille suunnattuun kuntoiluun ja yhteisöllisyyteen. Pienryhmätunnit on suunniteltu erityisesti raskaana oleville ja synnyttäneille naisille, jotka voivat osallistua treeneihin myös vauvansa kanssa. Tunnilla keskitytään lantionpohjan kuntouttamiseen ja koko kehon monipuoliseen vahvistamiseen turvallisesti ja tehokkaasti.

Mama Bear -treenit tarjoavat äideille mahdollisuuden liikkua, kuntouttaa ja vahvistaa itseään ilman aiempaa liikuntataustaa vaativia vaatimuksia. Tämä on tilaisuus löytää voimaa ja energiaa äitiyden matkalla samalla, kun luodaan yhteys muihin äiteihin samassa elämäntilanteessa.

Treenit järjestetään yleensä päiväsaikaan, jotta ne olisivat helposti saavutettavissa lapsiarjen keskellä. Valmennusta vetää kokenut Valmentajamme Kira, joka on erikoistunut äitiysajan kuntoiluun ja vahvistamiseen. Mikäli treenit kiinnostavat, suosittelemme olemaan suoraan yhteydessä Kiraan saadaksesi lisätietoa ja ilmoittautuaksesi mukaan!


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *