Lauttasaari Movement Club tarjoaa kattavat mahdollisuudet kahvakuula- ja kehonpainoharjoitteluun, jotka ovat tehokkaita ja monipuolisia treenimuotoja kaikentasoisille liikkujille. Salin päävalmentaja, Sami Obele, on toiminut yhtenä IKSA (International Kettlebell & Strength Training Academy) päävalmentajista ja kouluttanut kahvakuulaohjaajia monen vuoden ajan Suomessa. Tämä kokemus ja asiantuntemus tuovat harjoitteluun erityisen laadun ja syvyyden.

Kahvakuulien Käyttö Lauttasaari Movement Clubilla

Kahvakuulaharjoittelu yhdistää voiman, kestävyyden ja liikkuvuuden parantamisen yhteen harjoituskokonaisuuteen. Jokainen toisto kahvakuulaliikkeissä, kuten heilautuksissa ja tempauksissa, aktivoi lähes kaikki kehon lihakset. Tämä tekee harjoittelusta erittäin tehokasta, sillä se lisää lihasvoimaa, parantaa sydän- ja verenkiertoelimistön terveyttä sekä kehittää kehon koordinaatiota ja tasapainoa.

Kehonpainoharjoittelu Lauttasaari Movement Clubilla

Kehonpainoharjoittelu, kuten punnerrukset, leuanvedot ja kyykyt, vahvistaa kehoa kokonaisvaltaisesti ilman erillisiä laitteita. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat treenata missä ja milloin tahansa. Kehonpainoharjoittelu opettaa kehoa toimimaan yhtenä yksikkönä, mikä parantaa liikemalleja ja vähentää loukkaantumisriskiä.

Harjoittelun Hyödyt ja Monipuolisuus

Kahvakuula- ja kehonpainoharjoittelu tarjoavat useita etuja perinteiseen kuntosaliharjoitteluun verrattuna. Nämä harjoittelumuodot ovat joustavia, ja ne voidaan suorittaa missä tahansa ilman suurta määrää välineitä. Tämä tekee niistä ihanteellisia kiireiseen elämäntyyliin. Lisäksi ne kehittävät toiminnallista voimaa, joka parantaa suorituskykyä monissa arjen toiminnoissa ja urheilulajeissa. Aerobisen kunnon parantamisen lisäksi ne tarjoavat myös voimaharjoittelun hyödyt, mikä tekee niistä erinomaisen lisän mihin tahansa harjoitteluohjelmaan.

Sekä kahvakuula- että kehonpainoharjoittelussa hyödynnetään usein unilateraalisia liikkeitä, eli liikkeitä, joissa yksi raaja työskentelee kerrallaan. Unilateraalisen harjoittelun hyödyt ovat merkittävät:

  • Tasapaino ja Koordinaatio: Parantaa kehon tasapainoa ja koordinaatiota, koska jokainen raaja joutuu työskentelemään itsenäisesti.
  • Lihasepätasapainojen Korjaaminen: Auttaa korjaamaan mahdollisia lihasepätasapainoja, koska jokainen raaja tekee yhtä paljon työtä.
  • Keskivartalon Vahvistaminen: Vahvistaa keskivartalon lihaksia, koska kehoa on stabiloitava enemmän kuin kaksiraajaisissa liikkeissä.

Lauttasaari Movement Club tarjoaa erinomaisen ympäristön oppia ja kehittyä kahvakuula- ja kehonpainoharjoittelussa. Liity mukaan ja koe itse näiden harjoittelumuotojen monipuoliset hyödyt!


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *