Ystävykset Sami Obele ja Petteri Kallio avasivat yksityissalin

Tuntuuko kuin haaveesi toteutuisi? Näin voi hyvin tuntea ystävykset Sami Obele ja Petteri Kallio, jotka ovat vihdoin avanneet oman yksityissalin helmikuussa 24. Tämä sali ei ole vain bisnesprojekti, vaan se on syntynyt vuosien ystävyyden, intohimon ja ammatillisen osaamisen yhdistelmästä.

Sami ja Petteri ovat treenanneet yhdessä jo nuoruudessaan, ja heidän haaveenaan on pitkään ollut avata oma treenipaikka. Samilla on vankka tausta fysiikkavalmentajana ja personal trainerina, ja hän vastaa nyt salin pyörittämisestä ja valmennuksesta. Petteri puolestaan on kliinisen ravitsemustieteen tohtori, ja hänen panoksensa salin konseptin kehittämisessä on ollut korvaamaton.

Yhteistyö Kanerva Ahonalan kanssa

Samin ja Petterin unelma ei olisi voinut toteutua ilman yhteistyötä Kanerva Ahonalan kanssa. Kanerva on perustanut Punavuori Health Clubin ja Lauttasaari Yoga Clubin, ja yhdessä Lauttasaari Movement Clubin kanssa ne muodostavat Health Club Collectionin. Tämä yhteistyö mahdollistaa laajan palveluvalikoiman tarjoamisen ja tuo mukanaan synergiaetuja kaikille osapuolille.

Petteri Kallio: Ph.D.

Nykyään Lauttasaaressa itsekin asuvan Petterin tausta on vaikuttava. Hän on aloitteentekijä, muutoksen tuoja ja luova ammattilainen, joka on kehittänyt digitaalista oppimista, uusia työtapoja, tulevaisuuden johtajuutta sekä digitaalista myyntiä ja markkinointia.

Sami Obele: Fysiikkavalmentaja ja personal trainer

Samin intohimona on aina ollut monipuolinen liikunta. Hänen voimaharjoitteluintonsa alkoi jo teini-iässä, ja siitä lähtien hän on yhdistänyt sen osaksi elämäänsä. Sami on työskennellyt aktiivisesti liikunta-alalla yli viisitoista vuotta ja keskittynyt erityisesti yksilö- ja pienryhmävalmennukseen.

Sami on suorittanut useita koulutuksia ja opintoja liikunta-alalla ja jatkaa jatkuvasti oman osaamisensa päivittämistä. Hän pyrkii tarjoamaan asiakkailleen parasta mahdollista valmennusta ja pitää huolta siitä, että on ajan tasalla alan uusimmista tutkimuksista ja trendeistä.

Lauttasaari Movement Club – Toiminnallisen harjoittelun valmennusstudio

Lauttasaari Movement Club on toiminnallisen harjoittelun valmennusstudio Helsingin Lauttasaaressa. Täällä treenaat aina ammattivalmentajan ohjauksessa, ilman häiriötekijöitä ja yleisten kuntosalien ruuhkaa. Valmentajat räätälöivät harjoitusohjelmat vastaamaan juuri sinun tarpeitasi.

Tämä ei ole vain sali. Tämä on yhteisö, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja nauttimaan liikunnasta täysillä. Tervetuloa Lauttasaari Movement Clubiin, missä jokainen askel on askel kohti parempaa elämää!


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *