Saliltamme löydät nyt valikoituja lisäravinteita, jotka auttavat sinua saavuttamaan täyden potentiaalisi niin treeneissä kuin arjessakin.

Unohda postikulut ja turha odottelu – nyt voit hankkia laadukkaat tuotteet suoraan saliltamme kätevästi ja nopeasti.

Valikoimamme sisältää muun muassa Puhdistamon laadukkaita juomia, patukoita ja vitamiineja, jotka on huolellisesti valittu tukemaan hyvinvointiasi. Haluamme varmistaa, että saat vain parasta, olipa kyse sitten treenistä tai arkipäivästäsi.

Maksaminen on tehty vaivattomaksi Mobilepay:lla, joten voit hoitaa ostoksesi helposti heti treenin jälkeen. Ja mikä parasta, otamme mielellämme vastaan toiveitasi ja ehdotuksiasi valikoimamme laajentamiseksi – haluamme palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla!

Tule tutustumaan valikoimaamme ja lisää energiaa sekä treeneihisi että arkeesi suoraan saliltamme!


0 kommenttia

Vastaa

Avatar placeholder

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *