Yksityinen kuntosali – monipuoliset mahdollisuudet

Lauttasaari Movement Clubin konsepti mahdollistaa sinun ja/tai kaveriporukkasi varata ikioman salivuoron oman valmentajan kanssa. Voit treenata omassa rauhassa, ilman ulkopuolisten häiriötekijöiden huolta. Tämä tarkoittaa, että voit keskittyä täysillä omaan harjoitteluusi, optimoida suorituksesi ja saavuttaa tavoitteesi nopeammin. Olitpa sitten kuntoilija, joka kaipaa omaa tilaa keskittyäkseen treeniin, tai valmentaja, joka etsii inspiroivaa ympäristöä asiakkailleen, meillä on sinulle ratkaisu.

Vuokraa tilaa omiin koulutustarpeisiisi

Lisäksi järjestämme erilaisia liikunta-alan koulutuksia ja kursseja ja vuokraamme tilaa niihin. Olipa kyseessä sitten jooga-workshop, itsepuolustuskurssi tai terveyden ja hyvinvoinnin seminaari, Lauttasaari Movement Clubin tila on varusteltu vastaamaan monenlaisiin tarpeisiin. Yli 50 neliön tatami-alueemme tarjoaa turvallisen ja mukavan pinnan fyysisiin harjoituksiin, samalla kun kattavat harjoitteluvälineemme mahdollistavat monipuolisen koulutuksen tarjoamisen. Tarjoamme tilamme yksityiskäyttöön, mikä tarkoittaa, että voit varata koko tilan omaan tai ryhmäsi käyttöön. Tämä mahdollistaa yksityisen ja häiriöttömän ympäristön, jossa keskittyminen oppimiseen on helppoa. Lisäksi olemme joustavia aikataulutuksessa ja pyrimme vastaamaan erilaisiin tarpeisiin, jotta koulutuksesi tai kurssisi onnistuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Toiminnallista harjoittelua ja kehonpainoharjoittelua Etelä-Helsingissä

Lauttasaari Movement Club on ainutlaatuiseen yksityinen 140 neliön kuntosali, joka on suunniteltu erityisesti toiminnallista harjoittelua varten. Tilamme Lauttasaaressa tarjoaa mm. yli 50 neliön tatamin, kahvakuulat (8-32kg), leuanvetotangot, kyykkytelineet, levypainot, voimistelurenkaat sekä soutulaitteet. Me olemme täällä tarjoamassa sinulle täydelliset puitteet toiminnalliseen harjoitteluun pienryhmissä tai henkilökohtaisen valmentajan ohjauksessa.

Toiminnallisen harjoittelun välineistö

Salillamme Lauttasaaressa on kattava valikoima erilaisia harjoitteluvälineitä, kuten:

  • Kahvakuulat: Erinomainen työkalu voiman ja kestävyyden kehittämiseen.
  • Voimistelurenkaat ja leuanvetotangot: Tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet ylävartalon voimaharjoitteluun ja kehonhallinnan kehittämiseen.
  • Soutulaitteet: Tehokkaat laitteet kestävyyden ja sydän- ja verenkiertojärjestelmän kunnon kehittämiseen.
  • Plyoboksit: Kestävyyttä, ponnistusvoimaa, koordinaatiota.
  • Kyykkytelineet, levytangot ja painot: Tarjoavat täydellisen kokonaisuuden voimaharjoitteluun ja lihasten kasvattamiseen.
  • Movement stickit ja vastuskuminauhat: Kehonpainoharjoitteluun ja liikkuvuusharjoitteluun.
  • Kumitiilialusta: Tarjoaa tukevan ja vaimentavan alustan raskaan voimaharjoittelun aikana.
  • Tatami: Tarjoavaa turvallisen ja mukavan pinnan liikkeiden suorittamiseen kehonpainoharjoittelussa ja muissa vastaavissa harjoituksissa. Lisäksi se sopii mm. kamppailulajeihin, pilatekseen ja joogaan.